Filtry strzykawkowe Sartorius

Filtry strzykawkowe Sartorius

Filtry strzykawkowe Sartorius

  • Ikona pudełka
    ProducentSartorius
  • Ikona kalendarza
    Czas realizacjido 14 dni
Ikona pieniędzy
Cena produktuzapytaj nas o cenę

Filtry strzykawkowe SARTORIUS znajdują swoje zastosowanie między w laboratoriach, branży spożywczej, ale również w wielu analizach mikrobiologicznych.

W swojej ofercie posiadamy filtry strzykawkowe SARTORIUS  o porach 0,1 um 0,2 um, 0,22 um  0,45 um, 0,65 um 0,7 um 0,8 um 1,2um oraz 5um ; w formatach 4, 15,25 lub 28 mm. Dostępne materiały, z których wykonane są filtry strzykawkowe to: PES, PVDF, GF, CA, CN, PTFE.

Do najczęściej stosowanych filtrów Sartorius należą : 

- Minisart GF (zawierają pojedynczy filtr z włókna szklanego (bez spoiwa). Używane jako filtry wstępne do ultrafiltracji))

- Minisart NML CA (do sterylnego, ultraczystego filtrowania małych ilości cieczy)

- Minisart NML Plus, CA/GF (filtry Minisart NML Plus posiadają dodatkowy filtr z włókna szklanego, który pozwala na filtrowanie większych ilości cieczy trudnych do filtracji)

- Minisart RC (posiadają hydrofilową, odporną na rozpuszczalniki membranę z regenerowanej celulozy, dzięki czemu przygotowanie próbek jest łatwe i szybkie)

- Minisart SRP PTFE (do oczyszczania rozpuszczalników lub agresywnych cieczy w analizach GC i HPLC)

- Minsart High Flow (o dużej szybkości przepływu do oczyszczania, usuwania cząstek oraz sterylnego filtrowania roztworów w szerokim zakresie pH)

Filtry możesz zamówić pisząc do nas na info@biosens.pl lub w naszym sklepie internetowym:

www.e-biosens.pl

Ciasteczka

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie, a także umożliwiamy umieszczenie plików cookie naszym zewnętrznym dostawcom. Jeśli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych w celach analitycznych i statystycznych, dostosowania strony do indywidualnych potrzeb Użytkowników, a także nie wnosisz sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych w celach zapewnienia poprawnego oraz bezpiecznego funkcjonowania strony, kliknij „AKCEPTUJĘ”.

Czytaj więcej